Niet alleen voor een kleine start-up is het van belang om je naamsbekendhied te vergroten. Ook voor een miljoenenbedrijf blijft het vergroten van je naamsbekendhied van belang. Hoe meer mensen jou en jouw bedrijf kennen, hoe sneller en beter je kunt groeien. Wij hebben een aantal aandachtspunten  voor je op een rij gezet om (nog meer) te groeien met je bedrijf.

Voor ieder bedrijf een passend plan

Het ene bedrijf is het andere niet. En dat weten wij hartstikke goed. Daarom hebben we de tips verzameld die je voor zowel de kleine bedrijven als de grote multinationals kunt gebruiken. Laat je inspireren door de tips en begin vandaag nog met het vergroten van je naamsbekendheid.

Adverteren op kleding

Heb je bijvoorbeeld een restaurant, dan is het een uitgelezen kans om bedrijfskleding te laten bedrukken. Uiteraard zitten de mensen al bij je restaurant als het gezien wordt, maar het straals ook professionaliteit en verzorgdheid uit.

Naast je bedrijfskleding te bedrukken, kun je ook kiezen voor het sponsoren van een sportclub. Zo wordt jouw bedrijf bij elke wedstrijd weer gezien. Let er wel op wat de sportclub voor jou kan doen. Zo kan een link op de website al genoeg zijn. Maar met een foto op hout van jouw bedrijf in de kantine, bereik je nog meer nieuwe potentiële klanten.

Lezingen, workshops en presentaties

Als het bij je bedrijf past, kun je een leuke dag verzorgen door middel van een workshop. Door in jouw chocoladewinkeltje een workshop bonbons maken te verzorgen, vergroot je je naamsbekendheid. Maar heb jij een tekstbureau? Dan is het hartstikke leuk en leerzaam om een presentatie ‘Vergroot je succes met SEO-teksten’ te geven. Een lezing door de schrijven van een nieuw boek kan juist voor een boekenwinkel weer een succescase zijn. Deel de kennis van jouw bedrijf met de mensen om je heen!

Reclameborden

Door te kiezen voor reclameborden, weet je zeker dat je gezien wordt. Kies voor een reclamebord langs de weg, bij de plaatselijke sportclub of tijdens een evenement. Heb je meerdere locaties van je bedrijf? Dan is het een leuk idee om op de locaties foto op plexiglas te hangen van je overige locaties. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook een impuls voor de mensen die naar je locatie komen. Ze kunnen nieuwe klanten binnen hun netwerk doorverwijzen naar jullie. Meer klanten en nog meer naamsbekendheid.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.