Relatiegeschenken voor de auto zijn originele en praktische geschenken om weg te geven aan je relaties. Spullen die te maken hebben met auto’s worden, net als de auto zelf, vaak gebruikt. In dit artikel ontdek je een aantal relatiegeschenken die zeer geschikt zijn voor de autobranche!

1. Sleutelhanger

Je kunt het een klassiek relatiegeschenk noemen: de sleutelhanger. Maar voor de autobranche is het natuurlijk een perfecte geschenkvorm. Door de doorzichtige hanger is de witte ondergrond goed zichtbaar. En de witte ondergrond leent zich perfect voor het drukken logo’s en dergelijke.

2. USB oplader

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons leven. Maar door het veelvuldig gebruik van onze telefoon is hij ook geregeld leeg. Wanneer je veel onderweg bent is het dan erg handig om je telefoon op te kunnen laden in de auto. Daar zijn USB opladers voor in de auto erg handig voor. Erg gaaf om daar je eigen logo op te laten zetten en weg te geven als relatiegeschenk.

3. Telefoonhouder

Bij veiligheid en auto’s denken mensen snel aan gordels of een autoverzekering. Maar om nog even door te gaan op de telefoon; tijdens het autorijden gebruiken veel mensen hun mobiele telefoon als navigatie. Met een telefoonhouder is het mogelijk om je telefoon veilig te bevestigen op je dashboard en veilig gebruik te maken van de navigatiefunctie. Het leuke is dat ook een telefoonhouder kan dienen als relatiegeschenk.

4. IJskrabbers

Elk jaar is het weer wennen tijdens de eerste dagen met vorst: voordat je op pad kunt, moeten de ruiten van je auto ijsvrij worden gemaakt. Daar heeft iedereen mee te maken, en dus is een relatiegeschenk dat hierbij aansluit gegarandeerd een schot in de roos. Ijskrabbers zijn daarvoor uitermate geschikt, want je kunt ijskrabbers bedrukken. Dat levert een praktisch relatiegeschenk op dat zeer geschikt is voor de autobranche.

5. Reismok

Ook ideaal voor fervent autogebruikers: een reismok. Met een reismok kun je ook onderweg genieten van een heerlijk en warm kopje koffie. Deze mokken hebben vaak een stevig design en zijn lekvrij. Met jouw naam of logo op de zijkant maakt het deze mokken tot een relatiegeschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Met deze vijf relatiegeschenken die geschikt zijn voor de autobranche heeft u voldoende inspiratie voor een geschikt cadeau voor uw relaties. Een perfecte manier om mensen blij te maken en te bedanken. Maar natuurlijk ook leuk om jouw naam of logo terug te zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published.