Flyers en folders zijn waardevolle middelen om uw boodschap te verspreiden op plekken waar deze misschien nog niet bekend was. Om nieuwe mensen in aanraking te laten komen met uw merk. Een waardevol middel om de boodschap en de uitstraling van uw vestiging of uw kantoor over te brengen, zijn vlaggen. Het kan een kleine vlag aan uw gevel zijn, of, als u een groot kantoor hebt, kunnen vlaggenmasten met lange vlaggen eraan bijdragen aan een krachtige uitstraling, en de aandacht trekken van alle mensen die voorbij komen.

Zeker als u gevestigd ben langs een weg, pad, spoor of rivier, kan het een waardevolle investering zijn. Het is grotendeels een eenmalige investering, waar u lange tijd voordeel van heeft. Voorbijgangers zullen uw merk onbewust opslaan, en zij kunnen vaak onbewust uw locatie koppelen aan uw merk. Langs de snelweg zien we vaak vlaggen of grote reclameborden, of bijvoorbeeld kantoorgebouwen met een gevel met het logo van een bedrijf erop, of rechtop staande letters op een gebouw. Als u denkt aan de IKEA, komt er misschien wel eerst een locatie hiervan bij u naar boven die aan de weg zit waar u altijd langskomt, en waarvan u het bord vaak ziet. Mensen worden de hele tijd, wellicht in kleine mate, maar wel geconfronteerd met uw merknaam (en een eventuele boodschap die hierbij hoort). Hierdoor is de kans groot dat als zij een keer services nodig hebben die uw bedrijf biedt, dat ze als een van de eerste merken uw merk zullen bedenken.

Vlaggenmasten kunnen eraan bijdragen dat uitstraling sterker in minder kaal is. Het geeft een signaal van stijl af, en zeker een rij met hooggeplaatste vlaggen trektĀ  veel aandacht trekken van mensen. Een vlaggenmast kunt u kopen bij en laten plaatsen door professionals. Baniermasten (dit zijn vlaggen die boven en onder zijn bevestigd en dus minder heen en weer wapperen), vlaggenmasten met verlichting voor in de nacht (dit is ook erg stijlvol) worden aangeboden als je vlaggenmasten kopen wilt en je wat meer budget hebt. Een tip voor een stevige en toch lang meegaande vlaggenmast is de vlaggenmast 6 meter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.